Groothandel en partijen webshop

TDKidz is een groothandel & partijhandel webshop dat zich richt op de verkoop van kleine partijen. Wij zorgen dat elke ondernemer groot of klein leuke producten in hun winkel, webshop of op hun marktkraam kunnen hebben, voor een leuke prijs natuurlijk!  Wij verkopen partijen al vanaf €12!

Wij hebben weekelijks nieuwe partijen op voorraad! Om hiervan op de hoogte te blijven, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief, of ons leuk vinden op Facebook.

Vaak bij grote partijhandelaaren en groothandels bent u verplich om een minimum geld bedrag te besteden. In onze huidige economie is dit vaak onrealistische en willen ondernemers producten in kleinere aantallen bestellen. In onze webshop hanteren wij GEEN minimum afname en kunt u gemakkelijk bestellen met of zonder een k.v.k nummer, en snel afrekenen met iDeal, Bancontact, Sofort banking, Pay-pal, of vooraf overmaken. Partijen ophalen in onze loods is ook mogelijk, graag alleen op afspraak. U bent van harte welkom!

TDKidz heeft nu de mogelijkheid om als Klant een account aan te maken. Het voordeel hiervan is dat uw de orderhistorie, en de status van uw bestelling kunt inzien, uw adresgegevens worden automatisch opgeslagen dan kunt uw sneller een bestelling afronden. Een login account is niet verplicht, uw kunt ook gewoon als gast afrekenen. Meld uw nu aan voor een klanten login account.

Partij Topper

Gastenboek

  • 12-06-2018 - Super geholpen met al mijn vragen.echt top! lees meer
  • 09-12-2016 - Gisteren 2 leuke partijen besteld. En deze zijn net afgegeven...  lees meer
  • 01-03-2016 - Erg Leuke Tassen en portemonee"s , van goede kwaliteit ,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2019 TDKidz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel